CARA BAYARAN

CARA BAYARAN PROGRAM JARAK JAUH PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG

Jika anda berminat dengan Program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung anda perlu membuat pembayaran seperti berikut:

1. Pembayaran ke Akaun Maybank no: 111186092917 atas nama MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI 
2. Slip pembayaran harus discan dan di emailkan kepada masterrizal9000@yahoo.com atau hantar fotokopinya kepada :

Sektretariat Anugerah Agung Groups

NO.1, TAMAN SENDAYAN INDAH, JALAN DEPO,
93050 PETRA JAYA KUCHING, SARAWAK. MALAYSIA.

3. Email:masterrizal9000@yahoo.com ,Website:www.anugerahagung4u.com 
4. Sila hubungi Dr.Rizal ditalian – 0128802035 (hotline) untuk mendapatkan keterangan lanjut tentang keilmuan ini.

PERHATIAN :

 Khusus yang proses jarak jauh harap kirim melalui surat/email/sms/mms: Nama Lengkap dan Panggilan, Tarikh lahir ,Bulan Tahun Kelahiran, Pekerjaan, Alamat Lengkap, bukti Transfer resit bank maybank, Gambar berukuran pasport, dan nama Kedua Orang Tua. 
 Jika datang langsung harap menghubungi terus ke 0128802035 (Dr.Rizal), insya Allah Dr.Rizal sendiri yang akan datang menjemput/mengambil anda di airport / diterminal bas dan sebagainya. 
 Dr. Rizal sentiasa sibuk di klinik / Pusat Rawatan,juga sering keluar Bandar dsbnya,Kerana sering ada panggilan keluar, harap telefon dulu atau buat temujanji sebelum datang. 
 Semua program keilmuan Anugerah Agung di website ini bukan untuk kejahatan dan kesombongan kecuali untuk kebaikan umat semata. Boleh langsung mahupun jarak jauh hasil sama. Untuk semua agama. 
 Untuk mengetahui Yuran Program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, beberapa hari diperlukan untuk kursus dan sebagainya, hendaklah langsung menghubungi Dr.Rizal untuk mendapatkan jawapan yang benar, dan semua program keilmuan Anugerah Agung akan dibimbing sendiri oleh Dr.Rizal dan beliau tidak mewakilkan sesiapa pun untuk mengajar bagi segala keilmuan di Anugerah Agung ini.

MAKLUMAN PENTING

1. Insya Allah anda akan dibimbing sehingga akhir hayat atau selagi anda memerlukan perkhidmatan Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. Bimbingan ini adalah percuma.

2. Bimbingan akan diberikan secara teori dan praktikal termasuk beberapa ujian yang benar sebagai menguatkan keyakinan anda tanpa ada unsur trik dan penipuan.

3. Keutamaan untuk bertemu dengan beberapa orang Mahaguru Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D di Malaysia dan juga Indonesia dan menerima ijazah keilmuan secara terus dari mereka.

4. Sekiranya anda hendak membuka pusat rawatan, anda akan diberi panduan dan tunjuk ajar serta membantu anda untuk didaftarkan di dalam persatuan yang berkaitan.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya, akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”

BAGAIMANA CARA MENGIKUTI PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG?

PERHATIAN: Sebelum mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, saya sarankan Anda membaca seluruh isi Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung di website http://www.anugerahagung4u.com agar memahami Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung secara benar. Membaca sebahagian halaman saja – dan mengabaikan halaman lain – boleh mengakibatkan salah faham dan merugikan diri Anda sendiri.

Untuk mendaftar, Anda hanya perlu mengirim email yang berisi :

 Nama Lengkap Anda 
 Foto berukuran Pasport / Foto seluruh tubuh terbaru 
 Photostat Kad Pengenalan 
 Profesi / pekerjaan Anda 
 Alamat Lengkap Anda 
 No.Telefon / handphone

Catatan penting untuk Anda : Identiti (nama, tarikh lahir, pekerjaan, dan alamat) harus sebenarnya. Apabila Anda memberikan identiti palsu, maka saya tidak mengizinkan Anda mempelajari Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. Belajar suatu ilmu spiritual tanpa kerelaan Guru hanya akan mempersulit diri Anda sendiri. 

Kirim email Anda ke: 
Email : masterrizal9000@yahoo.com

APA SYARAT BELAJAR PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG?

 Usia Anda di atas 15 Tahun.

 Apabila Anda belum berumur 17 tahun, Anda tetap boleh belajar Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dengan syarat orang tua / wali Anda mengizinkan. Jelaskan kepada orang tua / wali Anda mengenai Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. Apabila orang tua / wali Anda belum mengizinkan, maka tunggulah sampai usia Anda mencapai 17 tahun.

 Niat dan tujuan Anda haruslah untuk kebaikan. 

Anda menyetujui semua ketentuan / kesepakatan yang tertulis di halaman Ketentuan dan Persetujuan Murid

KETENTUAN DAN PERSETUJUAN MURID

Setiap murid yang mengikuti pengijazahan dan mempraktikalkan petunjuk dari Dr.Rizal setuju dengan ketentuan yang tertulis di bawah ini. Persetujuan ini berlaku kepada semua murid yang belajar Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung.

 Murid mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dengan niat baik atas keinginan sendiri, kerana murid percaya dan yakin akan besarnya manfaat keilmuan ini untuk diri murid dan orang-orang di sekitar murid.

 Secara rasmi, Anda dianggap sebagai murid dari Dr.Rizal jika Anda sudah mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung.

 Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D memberi bimbingan kepada murid selama Dr. Rizal mempunyai kesempatan dan waktu luang. Dr. Rizal selalu berusaha meluangkan waktu minimum 120 minit / 2 jam dalam sehari untuk menjawab email dari murid yang tersebar di seluruh dunia. Sedangkan HandPhone selalu diaktifkan pada jam kerja, kecuali sewaktu Dr. Rizal sangat sibuk, sedang beribadah, sedang mengubati pesakit,meditasi /tafakkur atau sedang istirehat atau sebab lain seperti keluar bandar dsbnya. Sebaiknya tinggalkan pesanan melalui email atau sms,insya Allah Dr. Rizal akan segera menjawapnya diwaktu yang terluang.

 Manfaat-manfaat Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung yang disebutkan di website adalah merupakan keyakinan, serta hasil pengalaman dan pengamatan Dr.Rizal kepada para peserta program keilmuan Anugerah Agung selama ini.

 Pada umumnya, Penyelarasan yang dilakukan membuka pintu energi sesuai tingkatan ilmu yang dipelajari murid. Insya Allah, murid mendapatkan kemampuan dasar yang akan berkembang maksimum seiring latihan penyerapan energi oleh murid sendiri. Penyerapan energi dilakukan dengan cara berdoa khusus,berdzikir amalan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung “. Pada umumnya, berbagai kemampuan spiritual mulai dirasakan setelah tamat pengaktifan daya ghaib selama 30 minit-1 jam pembangkitan. Dengan cacatan selepas pembangkitan setiap peserta diwajibkan mengamalkan amalan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dalam tempoh yang ditetapkan. Peserta perlu melakukan pengaktifan berturutan pada tempoh tersebut. Kemampuan spiritual akan berkembang terus sejalan dengan amalan yang dilakukan peserta setiap hari.

 Yuran / Fidyah apapun yang sudah diberikan oleh murid harus di-ikhlaskan. Dalam belajar Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, keikhlasan murid dan keikhlasan Guru Mursyid Anugerah Agung dalam memberikan bimbingan adalah salah satu syarat keberhasilan pelajaran spiritual. Anggaplah yuran itu sebagai sedekah, sumbangan atau tanda terima kasih kepada Guru Mursyid Anugerah Agung yang sudah meluangkan waktunya untuk murid. Yuran yang diberikan akan sangat membantu pengembangan dan penyebaran Anugerah Agung di dunia. Yuran Kursus tidak boleh diminta kembali dengan alasan apapun.

 Setiap murid bertanggungjawab sepenuhnya atas segala hal yang dilakukannya berkaitan dengan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. dan / atau keilmuan spiritual lain yang diperoleh dari Dr.Rizal.

 Pada prinsipnya, mempraktikalkan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung atau keilmuan spiritual lain yang diajarkan Dr.Rizal tidak ada risiko atau kesan sampingan negatif. Namun apabila terjadi penyalahgunaan keilmuan untuk kejahatan atau perbuatan yang merugikan orang lain dengan sengaja, berbagai kesan negatif seperti ketulahan,gangguan kesihatan dan hilangnya ketenangan batin dll boleh saja terjadi kerana telah melanggar Sumpah Ikrar Anugerah Agung.

 Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung boleh diikuti oleh siapa saja. Tetap boleh diikuti oleh orang yang belum yakin, belum bijaksana, atau orang yang merasa dirinya belum baik. Diharapkan dengan menerapkan keilmuan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. dalam kehidupan sehari-hari, mereka akan mendapatkan pencerahan dalam hidup, sehingga kualiti hidup beribadah dan kehidupan semakin baik.

 Untuk mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, murid diwajibkan memberikan identiti diri yang asli, alamat lengkap dan mengirimkan foto terbaru via email (jika mengikuti program jarak jauh).

Demikian persetujuan / kesepakatan yang disusun demi kebaikan bersama. Apabila seseorang tidak menyetujui salah semua atau salah satu dari ketentuan-ketentuan di atas, maka orang tersebut tidak dibenarkan untuk mengikuti segala Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dan bimbingan spiritual dari Dr.Rizal.

PASTIKAN ANDA MEMPEROLEH PROGRAM RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG DARI DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D YANG MERUPAKAN PENGASAS ANUGERAH AGUNG YANG JELAS KAPASITI & IDENTITINYA. JIKA ANDA MEMPEROLEH DARI SUMBER YANG TIDAK JELAS, BERSIAPLAH UNTUK KECEWA KERANA ANDA TIDAK DAPAT KONSULTASI ILMU YANG SEBENAR DIWAKTU MENEMUI SEBAHAGIAN ISI KEILMUAN YANG KURANG DIFAHAMI / SULIT DIFAHAMI.

PERHATIAN!!!

 Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya (pakar),setiap peserta akan kami berikan sijil penyertaan, manual panduan lengkap keilmuan. Merupakan Fasiliti paling lengkap dan tidak ada / jarang ada ditempat lain. Bagi yang berminat mengikuti program ini boleh datang langsung ketempat kami di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE ataupun melalui pengajian jarak jauh. Anda hanya boleh mendapat Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini hanya di Anugerah Agung dan saya Dr.Rizal tidak melantik / tidak mewakilkan / tidak membuka cawangan dimana-mana tempat, seluruh Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung hanya boleh didapati di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE yang beribu pejabat di Kuching, Sarawak. Malaysia. Sila hubungi Dr.Rizal hanya ditalian 0128802035 (hotline).

 Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya, kami bukan menjual buku, tetapi setiap peserta gemblengan ilmu akan kami berikan nota-nota samaada yang hadir atau jarak jauh. Anda akan kami bimbing sampai berhasil.

 Selepas bukti pengiriman diterima daripada pihak anda, Kami akan melakukan pengisian kekuatan ghaib selama 1 hari kedalam air pembangkitan untuk tujuan pengijazahan jarak jauh. Pengiriman pesanan keilmuan akan dibuat sehari selepas selesai pengijazahan. Kesabaran dan kepercayaan anda kepada kami diperlukan.

 Semua ilmu boleh anda kuasai dalam jarak 3 jam sahaja, langsung boleh dipraktikkan dan difungsikan dan siap buka praktik dirumah. Bagi yang berminat mengikuti gemblengan program ini boleh datang langsung ketempat kami atau pun melalui jarak jauh.

CARA PEMBAYARAN

Pilih salah satu cara pembayaran di bawah ini yang paling mudah menurut Anda. 

BANK MAYBANK 

Nombor Akaun : 111186092917 
Atas Nama : MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI 

WESTERN UNION 

Name : DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D 
Address : NO.1, TAMAN SENDAYAN INDAH, JALAN DEPO, 
City : KUCHING 
Province/State : SARAWAK 
Zipcode : 93050 
Country : MALAYSIA 

KONFIRMASI PEMBAYARAN 

Setelah Anda mengirim dana, segera kirim email konfirmasi pembayaran ke masterrizal9000@yahoo.com Dalam email anda, sertakan maklumat berikut ini.

 Nama Pengirim 
 Bandar dan Negara 
 Jumlah wang yang dikirim 
 Tarikh pengiriman wang 
 Nama Bank tempat Anda mengirim wang 
 MTCN / Nombor PIN (Apabila Anda mengirim melalui Western Union ) 
 Tujuan pengiriman wang 
 Alamat e-mail Anda 
 Keterangan lain jika Anda ingin menjelaskan sesuatu.

PERHATIAN: PROGRAM SPEKTAKULER INI HANYA UNTUK ORANG YANG BENAR-BENAR INGIN MENGUBAH TARAF KEHIDUPANNYA KE ARAH YANGLEBIH POSITIF DAN BERWIBAWA. SEKIRANYA ANDA MEMANDANG DARI SUDUT KEWANGAN yang akan anda keluarkan maka ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ILMU yang akan anda pelajari, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit **

Alamat: 

Anugerah Agung Spiritual Development Centre. 
DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D 
Office Address : NO.1, TAMAN SENDAYAN INDAH, JALAN DEPO, 93050 PETRA JAYA KUCHING, SARAWAK.MALAYSIA 
No.Tel : 012 880 2035 (hotline)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s