SYARAT WAJIB

SYARAT WAJIB UNTUK MENGIKUTI PROGRAM RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG

Berikut PROSEDUR Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung Terdahsyat Abad 21 ini:

  • Bila Anda berminat Serius untuk mengikuti Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini, ada beberapa syarat peraturan penting yang wajib Anda patuhi demi untuk memastikan keberhasilan,kejayaan dan kekayaan menjadi milik Anda.
  • Syarat Wajib Utama, Anda dikehendaki untuk mendapatkan Pembai’atan / Pengijazahan Khusus Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dari Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D selaku founder program luarbiasa ini dengan menghubungi langsung beliau ditalian – 0128802035 (super hotline), kerana tanpa melakukan Pengijazahan, seluruh keilmuan dan energi dalam program ini tidak akan aktif dan berfungsi!
  • Syarat Wajib Kedua, Anda dikehendaki untuk mempraktikalkan serta mengamalkan semua panduan yang telah saya jelaskan dalam setiap manual lengkap dalam program ini dengan sebaik yang mungkin tanpa anda tertinggal satu pun mata pelajaran.
  • Syarat Wajib Ketiga, Anda dikehendaki menjadi seorang yang BERDISPLIN dalam melaksanakan semua program dalam program ini secara bertahap dengan istiqamah/terus menerus dalam kehidupan Anda sehari-hari.

Hanya dengan Syarat Wajib di ataslah, keajaiban dan Kemustajaban ilmu Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung yang Anda pelajari melalui saya dapat dirasakan dan dilihat secara nyata mengubah kehidupan anda ke arah Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung yang sebenar-benarnya dalam kehidupan Anda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s