YURAN KURSUS

“Ya, Dr. Rizal, Saya Berminat Untuk Belajar Menguasai Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. Jadi, Bagaimana Nak Dapatkan Program Ini?”

 

“Berapakah Yuran Yang Perlu Dibayar Untuk Mengikuti Kursus / Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini?”

Pada pendapat anda, berapakah yang anda patut bayarkan untuk mendapatkan ilmu yang mampu mengubah kehidupan anda menjadi manusia yang kaya raya,mencapai tahap jutawan,hidup senang dan mewah dan bebas dari masalah kewangan buat seumur hidup Anda?

YURAN KESELURUHAN PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG

1. PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG TINGKAT 1 : RM1000

2. PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG TINGKAT 2 : RM3500

ANDA MASIH TERAGAK-AGAK UNTUK MENDAPATKAN PROGRAM RAJA IBU DUIT INI?

Mungkin anda kata harga yang saya letakkan sangat mahal. Itu perkara biasa yang saya dengar. Selalu sangat dah saya terima email daripada mereka yang berminat nak tahu pasal Raja Ibu Duit tetapi terlalu sayangkan duit, takut untuk laburkan sedikit wang bagi mendapatkan ilmu yang berharga!

Saya ingin bertanya pada anda…….

Adakah Anda Ingin Merubah Kehidupan Anda Dengan Menjana Kekayaan Kewangan Dan Hidup Bahagia?

Pasti anda kata YA! Hanya kata semata-mata, tiada hasilnya..

Berkata ‘Ya’! Memang mudah!

Apa yang dikatakan perlulah disertakan dengan tindakan. Anda perlu ada matlamat untuk mencapainya, dan tindakan pertama adalah – dapatkan Rahsia Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini hari ini juga..

Berapa banyak yang anda sanggup melabur untuk dapatkan ilmu ? Jika pelaburan ilmu serendah ini pun anda kedekut, usah mimpikan untuk dapatkan hasil yang berkali-kali ganda pulangannya.

Pakar ada berkata “Berapa Yang Anda Sanggup Labur Untuk Ilmu Untuk Jadi Kaya? RM100? RM1,000? RM10,000, RM100,000, RM1,000,000?

Fikirkanlah..Tahukah anda, semasa saya mula – mula mencari dan cuba membongkar prinsip-prinsip, teknik-teknik dan rahsia-rahsia kekayaan dalam Program Transformasi Zon Kekayaan Agung ini, saya telah menghabiskan beribu-ribu ringgit, masa dan tenaga untuk menemui apa yang telah saya kongsikan dalam Program ini…

Hari ini anda memang beruntung ..tak perlu habiskan wang, masa dan tenaga sebanyak itu!

Sanggupkah Anda Habiskan Ribuan Ringgit Untuk Dapatkan Bermacam-Macam Buku, Ebook, Menghadiri Seminar, Mengikuti Program Ilmu Kekayaan & Kesuksesan?

Itu belum tentu anda faham selepas membaca buku-buku, ebook-ebook, dan program yang kebanyakan dalam bahasa inggeris sepenuhnya. Kini saya permudahkan serta dedahkan dan kongsikan apa yang saya pelajari dalam bahasa melayu sepenuhnya dengan susunan bahasa yang lebih mudah.

Kebanyakan buku ditulis berdasarkan teori dan informasi semata-mata, bukannya penyelesaian sebenar..

Anda masih mahu buang masa dan tenaga mencari maklumat dan jawapan kepada penyelesaian kewangan anda melalui internet, buku mahu pun ebook kewangan lain?

Teruskanlah…

Jika Berjaya Tak Mengapa, Kalau Gagal? Kenapa Perlu Buang Masa ?

Masa itu kan emas! Memang terdapat banyak panduan kewangan percuma yang boleh dijumpai diinternet, tapi jika anda rasa ianya membantu anda mengurus kewangan dengan baik…teruskanlah!

Orang lain dah boleh mula mempraktikkan ilmu Kekayaan yang dipersembahkan dalam Program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, anda pula habiskan masa bertahun-tahun untuk mengurus kewangan dengan lebih baik….jika berjaya, OK tapi kalau tiada apa-apa perubahan, macamana…?

Berapa banyak wang yang anda telah habis semenjak dari sekolah rendah sehingga masuk U, puluhan ribu sudah dikeluarkan oleh orang tua anda…

Untuk ilmu yang beryuran RM1000 ini adakah anda masih berkira?

Ya, kenapa masih teragak-agak lagi..

Dengan Program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini, ianya bakal merubah masa depan kewangan anda selepas ini. Sedarlah, hanya anda yang mampu merubah ‘kisah hidup’ anda.

Tunggu Apa Lagi?”

Buat tempahan anda sekarang! Jangan buang masa anda mencari pelbagai teknik pengurusan kewangan yang anda sendiri tidak pasti samada ianya betul atau tidak.

Lebih banyak anda mencuba teknik yang tidak pasti keberkesanannya, lebih banyak wang anda dibazirkan begitu sahaja. Jangan bazirkan wang anda tidak tentu pasal!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s